Waxsalon Zuid Holland

Zoek en vind een waxsalon in de provincie Zuid Holland. Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of waxsalon die gespecialiseerd is in waxen? Hier vind je alle salons in Zuid Holland. Heb je zelf een waxsalon en wil je een vermelding op waxing-salon.nl? Stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Waxsalon Cesarine

Wax- en Beautysalon Cesarine | Molenburen 6, 8391VJ, Noordwolde

Uit alle windstreken van het land komen mensen speciaal naar de waxsalon voor een  Brazilian en Boyzilian. De specialiteit van deze gepassioneerde waxspecialist.

Waxset

Liever zelf waxen? Probeer de Hotwax 1KG Ontharingswax

Veelgebruikte ontharingswax voor het ontharen zonder strips. 1 KG professionele Hotwax

Waxing Novia Gouda

Waxing Novia - Gouda

Waxing Novia is een wax salon alleen voor vrouwen. Door de professionele manier van waxen is het de juiste plek om te komen waxen, ook als je er mee wil starten.
Je kunt bij waxing Novia terecht voor je gezicht en lichaam maar denk ook aan de bekende brazilian wax behandeling.

Waxset

Liever zelf waxen?

Handige stripwax in pot. Inclusief 250 strips en 100 waxspatels om de stripwax aan te brengen.

Elena wax salon Den Haag

Elena for Beauty - Den Haag

Elena for Beauty is schoonheidssalon pedicure en opleidingscentrum in Oud Voorburg. Hier op een prachtig ruime locatie worden met kennis van zaken schoonheids- en pedicure behandelingen gegeven door de professionals van Elena for Beauty.

 

Waxing Salon Den Haag Amor

Beauty Salon Amor - Den Haag

Beauty salon Amor is een full-service beauty salon. De salon biedt een uitgebreid dienstenpakket, voor de veeleisende vrouw. Van styling, kleuren, en het aanbrengen van high lights tot het waxen van het lichaam. Bovendien kunt je bij salon Amor terecht voor een manicure, pedicure of een lekker kleurtje opdoen onder onze zonnebank.

Ook een vermelding op Waxing-salon.nl?

  • Meer bezoekers naar je website
  • Korting op waxproducten

Vind waxsalon in Zuid Holland

Zoek en vind een waxsalon in de provincie Zuid Holland. Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of waxsalon die gespecialiseerd is in waxen? Hier vind je waxsalons in Zuid Holland, die deze kunst van het ontharen goed beheersen. Niet zomaar een schoonheidssalons die het waxen “erbij” doet, maar een wax salon in Zuid Holland die de kunst van het waxen goed beheerst. 

Dus twijfel niet en maak een afspraak met een waxsalon in Zuid Holland die wij op onze website aanbevelen.

Waarom waxen?

Waxen is een methode van ontharen die in afgelopen decennia enorm aan populariteit is toegenomen. Dat is ook niet gek. Waxen is een uiterst geschikte manier om voor langere tijd van ongewenst lichaamshaar af te zijn. Het resultaat is zacht, fris en hygiënisch. Een onthaart lichaam masseert fijn en makkelijk. Maar daarnaast zijn er nog legio voordelen op te noemen waarom deze manier van ontharen zo populair is. Zo komt het lichaam mooier tot uiting (denk aan bodybuilders), maar het is ook bekend dat een gewaxt lichaam minder transpireert. Zelfs het ontharen van de schaamstreek is de gewoonste zaak van de wereld geworden. Zo is een Brazilian wax allang geen taboe meer. En waarom zou het ook? Want ook de Brazilian wax kent vele voordelen. Ben je benieuwd naar een Brazilian wax behandeling? Kijk hier waar je een waxsalon in Zuid Holland kunt vinden

Jouw ervaring met een waxsalon in Zuid Holland

Jouw ervaring bij een wax salon in Zuid Holland horen we graag. We willen namelijk op waxing-salon.nl een overzicht presenteren van professionele salons het ontharen door middel van waxen deskundig uitvoeren.

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

Het vinden van een waxsalon in Zuid Holland, die zowel de Brazilian als Boyzilian wax uitvoert,  is soms erg lastig. Op onze website vind je waxsalons die gespecialiseerd zijn in de intieme wax methoden. Misschien niet een wax salon direct bij jou in de buurt, maar zeker op een goed berijdbare afstand. Vind hier je wax salon in de provincie Zuid Holland en deel je ervaringen met ons.

;

Waxsalons in Zuid Holland

;

Onafhankelijk

;

Brazilian & Boyzilian wax

;

Gratis vermelding voor klanten van waxing-shop.nl

Heb je vragen over de werking van de website? dan kun je via het contactformulier je vraag stellen. Wil je een vermeling op onze website of een eigen pagina? Ook dat is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de kosten en wat we voor jou kunnen betekenen. 

info@waxing-salon.nl

;

De beste waxsalons

;

Gespecialiseerd in waxing

;

Bestel wax met gratis vermelding

;

Vergoot je vindbaarheid in Zuid Holland