Waxspecialisten
Zoek en vind wax salon in Zwolle

Wax salon in Zwolle. Hier ben je in goede handen. Wax professionals in Zwolle die de kunst van het ontharen perfect beheersen. Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of wax salon die gespecialiseerd is in waxen? Bekijk hier bij welke waxsalons je in Zwolle terecht kunt.

Gesponsord

Beauty en wax-salon Césarine

Met meer dan 10 jaar ervaring biedt waxsalon Cesarine alle soorten waxbehandelingen aan. Van het waxen van tenen tot het waxen van de oren. Waarom waxen? Hoogwaardige wax behandelingen in een compassievolle, niet oordelende omgeving. Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Gespecialiseerd in de delicate kunst van het waxen van de intieme zones van mannen en vrouwen. Bezoek de website van Schoonheidssalon Césarine >>

Ook een vermelding op Waxing-salon.nl?

 • Meer bezoekers naar je website
 • Korting op waxproducten

Wax salon de Veluwe

Bij waxsalon de Veluwe in t’Harde ben je van harte welkom voor een duurzame waxbehandeling. Het resultaat is een glad lichaam zonder stoppels en ingegroeide haren. De waxsalon is op slechts 10 minuten rijden van Zwolle. Veel ervaring in de Brazilian wax. Wax salon de Veluwe behandelt ook mannen. Zij kunnen er terecht voor de mannen wax (Boyzilian). Voldoende parkeerplek (gratis). 

Beauty en wax-salon Césarine

Met meer dan 10 jaar ervaring biedt waxsalon Cesarine alle soorten waxbehandelingen aan. Van het waxen van tenen tot het waxen van de oren. Waarom waxen? Hoogwaardige wax behandelingen in een compassievolle, niet oordelende omgeving. Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Gespecialiseerd in de delicate kunst van het waxen van de intieme zones van mannen en vrouwen. 

Beauty en wax-salon Césarine

Waxclusive is een exclusieve waxsalon, gevestigd op een A locatie in Zwolle. Eigenaresse Dina stelt je op je gemak. Zij zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten minder nerveus bent. De eigenaresse combineert haar salon met haar zangtalenten. Dat is een van haar grootste hobby’s. Kortom een vrije, vriendelijke en hartelijke vrouw waar je goed terecht kunt voor een specialistische behandeling.

Vind wax salon in Zwolle

Zwolle is een grote stad in Overijssel met inmiddels al behoorlijk wat wax salons. Ben jij op zoek naar een wax salon in de omgeving van Zwolle? Hier vind je ze! wax salons in Zwolle, die de kunst van het ontharen goed beheersen. Bij jou in de buurt of op een goed berijdbare afstand. Waxsalons in de buurt van het station of wat rustiger gelegen. Als je kiest voor ontharen in Zwolle dan kun je bij deze salons prima terecht voor alle soorten wax waxbehandelingen.

Waxsalon Zwolle openingstijden

Tegenwoordig is iedereen druk. Een moment te vinden om een afspraak te maken bij een waxsalon is vaak lastig. Steeds meer salons verruimen hun openingstijden. Dat is natuurlijk gunstig voor jou. Zo kun je ook een afspraak maken na werktijd.

Waxen Zwolle

Een veelgezochte zoekterm in google. Waarom? Waxen begint steeds populairder te worden. Dat merken de waxsalons in Zwolle ook. Steeds meer waxprofessionals die dit vak leuk vinden en een wax salon beginnen. Voor jou een goed teken. Want zo kun je altijd wel een waxsalon vinden die bij jou past. Want natuurlijk heb je niet met iedereen een klik.

Op waxing-salon vind je de specialisten. Want natuurlijk zijn er ook veel schoonheidssalons in Zwolle die waxbehandelingen aanbieden. Toch is onze mening dat het ontharen door middel van waxen een vak is. Geen behandeling om “er even bij te doen”. Zeker het ontharen van de intieme delen, vraagt om deskundigheid. Een Brazilian- of Boyzilian wax zijn expertises waar de waxprofessionals voor zijn opgeleid.

Waarom waxen?

De populariteit van deze vorm van ontharen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Niet vreemd, want waxen is een uiterst geschikte manier om voor langere tijd van ongewenst lichaamshaar af te zijn. Het resultaat is zacht, fris en hygiënisch. Een onthaart lichaam masseert fijn en makkelijk. Maar daarnaast zijn er nog veel voordelen op te noemen waarom deze methode van ontharen zo in trek is. Een gewaxt lichaam transpireert minder. Een mooi bijkomend voordeel toch.

Waxen zorgt dus niet alleen voor een aantrekkelijker lichaam. Het heeft zeker ook functionele voordelen. Denk aan masseren. Een aanzienlijk verschil, of je een gewaxt lijf of een behaard lichaam masseert… Er zijn bijvoorbeeld veel sporters die een duidelijke voorkeur hebben voor een glad en onthaarde body. Ook na een valpartij waarbij er bijvoorbeeld gehecht moet worden, is het maar wat handig als er geen haar in de weg zit.

Wax salon voor een Brazilian wax in Zwolle

De Brazilian wax is allang geen taboe meer. En waarom zou het ook? Want de Brazilian wax heeft veel voordelen. Ben je benieuwd naar een Brazilian wax behandeling? Hier lees je meer over het waxen van de schaamstreek bij vrouwen. Bijna alle waxsalons in Zwolle bieden de Hollywood wax aan. Vraag er voor de zekerheid wel naar, want er zijn er ook bij die het niet op de menukaart hebben staan..

Deel je ervaring

Jouw ervaring bij een wax salon in Zwolle horen we graag. We willen namelijk op waxing-salon.nl een overzicht presenteren van professionele salons het ontharen door middel van waxen deskundig uitvoeren.

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

De voorbereiding

Heb je een waxsalon gevonden en is het de eerste keer dat je je laat waxen? Geen probleem. We leggen je stap voor stap uit hoe jij je kunt voorbereiden op je wax behandeling.

 1. Maak je je vooral niet druk. Het valt uiteindelijk best mee 😉
 2. Zorg dat je schoon bent. Neem vooral even een douche vooraf.
 3. Neem vooraf een paracetamol als je een wat lage pijngrens hebt.
 4. Scrub je body, een aantal dagen voordat je naar de waxsalon gaat. Het kan je later helpen ingegroeide haartjes te voorkomen.
 5. Smeer jezelf op de dag zelf niet in met vette olie of lotion.

Na het waxen

Waxen is toch wel een van de meest effectieve methoden van ontharen. De wax salons in Zwolle werken ongetwijfeld met de beste waxproducten. Toch kun je naderhand last krijgen van rode uitslag of ingegroeide haren. Om dat te voorkomen is er een anti ingrown hair lotion verkrijgbaar. Deze lotion vermindert jeuk, irritatie en ingegroeide haren. Daarnaast is het sowieso verstandig om de gewaxte lichaamsdelen regelmatig te exfoliëren met een natuurlijk body scrub. Het verwijdert de dode huidcellen, waardoor de haartjes weer makkelijk door het huidoppervlak kunnen groeien.

De do’s en don’ts, voor en na het waxen

 • Douche je na het waxen niet met te heet water. Zet de douche op lauw of koud water.
 • Gebruik na het ontharen het liefst een antibacteriële zeep
 • Draag na het harsen loszittende kleding.
 • Voorkom zweten. Dat doet je herstellende huid geen goed
 • Wacht een paar dagen met het scrubben van je huid.
 • Na het wachten…. Scrub je huid regelmatig. Het voorkomt het ingroeien van haren!
 • Vermijd zon, sauna en zonnebank de eerste dagen na het waxen.

 

Het vinden van een waxsalon in Zwolle, die zowel de Brazilian als Boyzilian wax uitvoert,  is soms erg lastig. Op onze website vind je waxsalons die gespecialiseerd zijn in de omgeving van Zwolle.  Misschien niet een wax salon direct bij jou in de buurt, maar zeker op een goed berijdbare afstand. Vind hier je wax salon in Zwolle en deel je ervaringen met ons.

;

Waxsalons in Zwolle

;

Onafhankelijk

;

Brazilian & Boyzilian wax

;

Gratis vermelding voor klanten van waxing-shop.nl

Heb je vragen over de werking van de website? dan kun je via het contactformulier je vraag stellen. Wil je een vermeling op onze website of een eigen pagina? Ook dat is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de kosten en wat we voor jou kunnen betekenen. 

info@waxing-salon.nl

;

De beste waxsalons

;

Gespecialiseerd in waxing

;

Bestel wax met gratis vermelding

;

Vergoot je vindbaarheid in Zwolle