Mannen wax Boyzilian

Mannen wax salon vinden, doe je hier! Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of waxsalon die gespecialiseerd is in de Mannen wax? Hier vind je de specialisten in Nederland

Waxsalon Cesarine

Waxsalon Césarine - Noordwolde

Uit alle windstreken van het land komen mannen speciaal naar de waxsalon afgereisd voor een Boyzilian mannen wax. De specialiteit van deze gepassioneerde waxspecialist.

Waxset

Liever zelf waxen? Probeer de Hotwax 1KG Ontharingswax

Veelgebruikte ontharingswax voor het ontharen zonder strips. 1 KG professionele Hotwax

mannen-wax-Amsterdam

Mr ADAM - Amsterdam

Mr Adam is een grote favoriet van de mannen wax. Naar zijn mening is dit de beste en meest natuurlijke manier van ontharen. Waxset

Liever zelf waxen?

Handige stripwax in pot. Inclusief 250 strips en 100 waxspatels om de stripwax aan te brengen.

Mannen wax 

Mannen wax, in de volksmond ook wel men’s wax genoemd, is in opmars. Steeds meer mannen omarmen deze manier van ontharen. Relatief snel en eenvoudig en het grote voordeel is dat je de eerste weken gegarandeerd bent van een gladde en haarvrije huid. Maar hoe vind je snel en gemakkelijk een waxsalon voor heren? Dat blijkt na wat onderzoek niet eenvoudig. Er zijn namelijk niet zo heel veel waxsalons te vinden die het waxen van mannen aanbieden. En heb je er één gevonden, dan is het nog maar de vraag of de Boyzilian mannen wax wordt aangeboden.

Waarom mannen lichaamshaar laten harsen

Als je als man last hebt van (over)beharing, dan ligt het voor de meeste heren voor de hand om naar het scheermes te grijpen. Dagelijks gaat men, met het eeuwenoude ontharings-gereedschap, de strijd tegen het haar aan. Een ritueel waar de meeste mannen eigenlijk helemaal geen tijd voor hebben. Dan is mannen wax een uiterst effectieve oplossing. Eén keer tussen de 4 en 6 weken even naar de waxsalon en je bent verzekerd van een haarvrij en glad lichaam.

Waxen Mannen

Het ontharen van mannen door middel van waxen is een vak apart. De combinatie van het gebruik van de juiste ontharingstechniek, het soort wax en de deskundigheid maken een waxbehandeling al dan niet tot een succes. Veel mannen zijn opzoek naar een geschikte waxsalon. Het vinden van een wax salon, met name buiten de grotere steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Arnhem en Den Bosch, blijkt erg lastig. Bij het vinden van een geschikte waxsalon helpen we je graag. Lukt het jou niet om een waxspecialist te vinden die de mannen wax aanbiedt, stuur ons een mail en we helpen jou graag verder.

Intiem waxen heren

Intiem waxen laat letterlijk en figuurlijk weinig aan de verbeelding over. Het gaat namelijk over het verwijderen van haar op de intieme delen. Niet door te scheren, maar met behulp van wax of sugar hars. De intieme wax methode, wordt ook wel de Brazilian wax voor mannen, Manzilian of Boyzilian genoemd. Eenvoudigweg het verwijderen van haar op de edele delen. Niet meer en niet minder. Maar het ontharen van deze precaire zone, is voor veel heren toch min of meer een spannend gebeuren. Zeker de eerste keer.

Brazilian wax mannen (Boyzilian wax)

Met een Brazilian wax voor mannen, kun je kiezen tussen het geheel of gedeeltelijk ontharen van je intieme zone. Jouw schaamstreek geheel haarvrij? dat noemen we een full Boyzilian wax. Bij een full boyzilian wax wordt het gehele gebied op en rondom de penis en scrotum geharst met een intieme wax. Wil je alleen buiten het broekje het schaamhaar laten verwijderen? dan noemen de meeste salons dat een bikiniwax voor heren. Toch nog niet helemaal overtuigd en ben je benieuwd hoer het harsen van mannen in zijn werk gaat? Hier vind je meer informatie lezen over de Brazilian mannenwax.

Wat kun je verwachten bij een boyzilian wax behandeling?

Bij een boyzilian wax behandeling wordt al het schaamhaar op en rondom de schaamstreek met behulp van een warme wax verwijderd. De wax wordt op een temperatuur gebracht zodat het makkelijk is aan te brengen. Zodra de wax is uitgehard (binnen enkele seconden) wordt het met een snelle beweging tegen de haarrichting eraf getrokken. Hierbij worden alle haartjes die zich aan de wax hebben vastgekleefd met wortel en al verwijderd. Dat is gelijk de reden waarom het lang duurt voordat de haartjes weer aangroeien na het harsen. Het haar wordt geheel uit het haarzakje getrokken.

Doet een boyzilian wax behandeling pijn?

Die vraag kan kort worden beantwoord. Een pijnloze waxbehandeling bestaat niet. Maar het is voor de meeste mannen goed te doen. Het hangt in grote mate af hoe hoog jouw pijngrens is. Maar ervaring leert dat de meeste mannen met een euforisch gevoel de waxsalon uit lopen. Je huid is net na de behandeling wellicht gevoelig en iets rood gekleurd, maar je ontdekt bij het verlaten van de waxsalon voor heren, dat dit de meest geschikte methode van ontharen van de intieme delen is. De intieme wax wordt door de meeste heren na de eerste waxbehandeling al omarmt. Het gevoel erna is zo fijn dat de meeste mannen niet meer anders willen. Glad, fris en aantrekkelijk. Dat is het resultaat van een mannenwax.

Wat zijn de voordelen van mannen wax?

  • Niet meer hoeven scheren
  • Geen last van ingegroeide haren
  • Betoverend glad resultaat
  • Fijner bij masseren
  • Minder gevoelig voor ontstekingen dan bij scheren
  • Haren blijven langer weg
  • Lekker lang geen last van stoppels
  • Geen last van jeuk
  • Minder kans op verwondingen

Waxsalon voor mannen

Er zijn nog niet zoveel waxsalons die ook mannen wax aanbieden. Een goede waxsalon die gespecialiseerd is in het ontharen van mannen vindt je hier. Waxsalons die ook voor jou de intieme zones ontharen door middel van waxen.

Mannen wax

Niet veel salons bieden de “mannen wax” aan. Het aantal waxsalons die de Boyzilian wax behandeling aanbieden is schaars en lastig te vinden. Op waxing-salon.nl vind je de specialisten op het gebied van men’s waxing.

Vind Mannen wax salon 

Zoek en vind een waxsalon die gespecialiseerd is in het waxen van mannen. Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of waxsalon met ervaring in het waxen van de schaamstreek? Hier vind je waxsalons die voldoende ervaren zijn om jou een goede Boyzilian wax ervaring te bezorgen. Niet zomaar een schoonheidssalons die het waxen “erbij” doet, maar een wax salon die de kunst van de Boyzilian wax methode goed onder de knie heeft. 

Dus twijfel niet en maak een afspraak met een Mannen waxsalon die wij op onze website aanbevelen.

Waarom waxen?

Waxen is een methode van ontharen die in afgelopen decennia enorm aan populariteit is toegenomen. Dat is ook niet gek. Waxen is een uiterst geschikte manier om voor langere tijd van ongewenst lichaamshaar af te zijn. Het resultaat is zacht, fris en hygiënisch. Een onthaart lichaam masseert fijn en makkelijk. Maar daarnaast zijn er nog legio voordelen op te noemen waarom deze manier van ontharen zo populair is. Zo komt het lichaam mooier tot uiting (denk aan bodybuilders), maar het is ook bekend dat een gewaxt lichaam minder transpireert. Zelfs het ontharen van de schaamstreek is de gewoonste zaak van de wereld geworden. Zo is een Mannen wax allang geen taboe meer. En waarom zou het ook? Want ook de Boyzilian wax kent vele voordelen. Ben je benieuwd naar een Mannen wax behandeling? Kijk hier waar je een Mannen waxsalon in Nederland kunt vinden

Jouw ervaring met een Boyzilian waxsalon

Jouw ervaring bij onze wax salons horen we graag. We willen namelijk op waxing-salon.nl een overzicht presenteren van professionele salons die het ontharen door middel van waxen deskundig uitvoeren.

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

Vind op waxing-salon alle Mannen wax salons die jou een onvergetelijke ervaring bezorgen. Want het waxen van de intieme zones is een vak apart. Hier vind je de salons waarbij de Boyzilian wax een specialiteit is. Je hoeft je niet te schamen. Onze specialisten hebben alles al wel zo’n beetje gezien. En natuurlijk ben je voor de eerste keer wat onwennig en moet je over een drempel. Daar wordt je goed bij geholpen. Zeker bij de eerste keer wordt er extra tijd voor je uitgetrokken. Stop met scheren en ervaar alle voordelen van een Mannen wax of Boyzilian! 

 

;

Boyzilian waxsalons in Nederland

;

Onafhankelijk

;

Brazilian & Boyzilian wax

;

Gratis vermelding voor klanten van waxing-shop.nl

Heb je vragen over de werking van de website? dan kun je via het contactformulier je vraag stellen. Wil je een vermeling op onze website of een eigen pagina? Ook dat is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de kosten en wat we voor jou kunnen betekenen. 

info@waxing-salon.nl

;

De beste waxsalons

;

Gespecialiseerd in waxing

;

Bestel wax met gratis vermelding

;

Vergoot je vindbaarheid