Waxsalon Friesland

Zoek en vind een waxsalon in de provincie Friesland. Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of waxsalon die gespecialiseerd is in waxen? Hier vind je alle salons in Friesland. Heb je zelf een waxsalon en wil je een vermelding op waxing-salon.nl? Stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Waxset

Liever zelf waxen?

Handige stripwax in pot. Inclusief 250 strips en 100 waxspatels om de stripwax aan te brengen.

waxing-salon-Cesarine

Wax- en Beautysalon Cesarine | Molenburen 6, 8391VJ, Noordwolde

Uit alle windstreken van het land komen mensen speciaal naar de waxsalon voor een  Brazilian en Boyzilian. De specialiteit van deze gepassioneerde waxspecialist.

Waxset

Liever zelf waxen? Probeer de Hotwax 1KG Ontharingswax

Veelgebruikte ontharingswax voor het ontharen zonder strips. 1 KG professionele Hotwax

Waxsalon Janetta

Wax salon Janetta

Huidverzorging Janetta is al meer dan 25 jaar actief als schoonheidsspecialiste. Voor zowel mannen als vrouwen is haar motto: ” Ontzorgen door te verzorgen”. Wat Janetta speciaal maakt is dat ze ook behandeling aan huis, of zieken- of verpleeghuis verzorgt.

waxsalon Maggie

Waxsalon Maggie

Als je op zoek bent naar een gladde huid, dat weken lang zacht en zonder haargroei blijft, dan ben je bij Maggie’s aan het juiste adres. Maar ook als je niet meer last wilt hebben van ingegroeide haren, continue blijven scheren (met de nodige ongemakken) en rode bultjes of ontstoken haarvaatjes, is waxing perfect voor jou!

 

Ook een vermelding op Waxing-salon.nl?

  • Meer bezoekers naar je website
  • Korting op waxproducten

Vind waxsalon in Friesland

Zoek en vind een waxsalon in de provincie Friesland. Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of waxsalon die gespecialiseerd is in waxen? Hier vind je waxsalons in Friesland, die deze kunst van het ontharen goed beheersen. Niet zomaar een schoonheidssalons die het waxen “erbij” doet, maar een wax salon in Friesland die de kunst van het waxen goed beheerst. 

Dus twijfel niet en maak een afspraak met een waxsalon in Friesland die wij op onze website aanbevelen.

Waarom waxen?

Waxen is een methode van ontharen die in afgelopen decennia enorm aan populariteit is toegenomen. Dat is ook niet gek. Waxen is een uiterst geschikte manier om voor langere tijd van ongewenst lichaamshaar af te zijn. Het resultaat is zacht, fris en hygiënisch. Een onthaart lichaam masseert fijn en makkelijk. Maar daarnaast zijn er nog legio voordelen op te noemen waarom deze manier van ontharen zo populair is. Zo komt het lichaam mooier tot uiting (denk aan bodybuilders), maar het is ook bekend dat een gewaxt lichaam minder transpireert. Zelfs het ontharen van de schaamstreek is de gewoonste zaak van de wereld geworden. Zo is een Brazilian wax allang geen taboe meer. En waarom zou het ook? Want ook de Brazilian wax kent vele voordelen. Ben je benieuwd naar een Brazilian wax behandeling? Kijk hier waar je een waxsalon in Friesland kunt vinden

Jouw ervaring met een waxsalon in Friesland

Jouw ervaring bij een wax salon in Friesland horen we graag. We willen namelijk op waxing-salon.nl een overzicht presenteren van professionele salons het ontharen door middel van waxen deskundig uitvoeren.

Beauty en wax-salon Césarine

Met meer dan 10 jaar ervaring biedt waxsalon Cesarine alle soorten waxbehandelingen aan. Van het waxen van tenen tot het waxen van de oren. Waarom waxen? Hoogwaardige wax behandelingen in een compassievolle, niet oordelende omgeving. Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Gespecialiseerd in de delicate kunst van het waxen van de intieme zones van mannen en vrouwen. Bezoek de website van Schoonheidssalon Césarine >>

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

Het vinden van een waxsalon in Friesland, die zowel de Brazilian als Boyzilian wax uitvoert,  is soms erg lastig. Op onze website vind je waxsalons die gespecialiseerd zijn in de intieme wax methoden. Misschien niet een wax salon direct bij jou in de buurt, maar zeker op een goed bereidbare afstand. Vind hier je wax salon in de provincie Friesland en deel je ervaringen met ons.

;

Waxsalons in Friesland

;

Onafhankelijk

;

Brazilian & Boyzilian wax

;

Gratis vermelding voor klanten van waxing-shop.nl

Heb je vragen over de werking van de website? dan kun je via het contactformulier je vraag stellen. Wil je een vermeling op onze website of een eigen pagina? Ook dat is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de kosten en wat we voor jou kunnen betekenen. 

info@waxing-salon.nl

;

De beste waxsalons

;

Gespecialiseerd in waxing

;

Bestel wax met gratis vermelding

;

Vergoot je vindbaarheid in Friesland