Waxsalon Gelderland

Zoek en vind een waxsalon in de provincie Gelderland. Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of waxsalon die gespecialiseerd is in waxen? Hier vind je alle salons in Gelderland. Heb je zelf een waxsalon en wil je een vermelding op waxing-salon.nl? Stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Waxsalon Cesarine

Wax- en Beautysalon Cesarine | Molenburen 6, 8391VJ, Noordwolde

Uit alle windstreken van het land komen mensen speciaal naar de waxsalon voor een  Brazilian en Boyzilian. De specialiteit van deze gepassioneerde waxspecialist.

Waxset

Liever zelf waxen? Probeer de Hotwax 1KG Ontharingswax

Veelgebruikte ontharingswax voor het ontharen zonder strips. 1 KG professionele Hotwax

mademoiselle instituut

No Hair Studio - Nijmegen

Onze nadruk ligt op het leveren van service en professionaliteit die uniek zijn in de beauty branche. We willen vrouwen helpen zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag mooi uit te zien met: natuurlijk ogende permanente make-up die hun gelaatstrekken accentueert, met permanente ontharing, huidverbeterende behandelingen, anti-age behandeling gezicht en ontspannende massages voor huidverbetering & ontspanning.

Waxset

Liever zelf waxen?

Handige stripwax in pot. Inclusief 250 strips en 100 waxspatels om de stripwax aan te brengen.

Anubian Pride wax salon Groningen

UvaCare - Apeldoorn

Behandelingen worden onder leiding van huidcoach en skinexpert Jolanda van Eijk uitgevoerd.

 

No Hair studio waxsalon

No Hair Studio - Nijmegen

Bij No-Hair studio Nijmegen kun je terecht voor ipl behandelingen(definitief ontharen) en wax behandelingen. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een gegarandeerd mooi eindresultaat en laten de behandeling zo pijnloos mogelijk verlopen.

Ook een vermelding op Waxing-salon.nl?

  • Meer bezoekers naar je website
  • Korting op waxproducten

Vind waxsalon in Gelderland

Zoek en vind een waxsalon in de provincie Gelderland. Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of waxsalon die gespecialiseerd is in waxen? Hier vind je waxsalons in Gelderland, die deze kunst van het ontharen goed beheersen. Niet zomaar een schoonheidssalons die het waxen “erbij” doet, maar een wax salon in Gelderland die de kunst van het waxen goed beheerst. 

Dus twijfel niet en maak een afspraak met een waxsalon in Gelderland die wij op onze website aanbevelen.

Waarom waxen?

Waxen is een methode van ontharen die in afgelopen decennia enorm aan populariteit is toegenomen. Dat is ook niet gek. Waxen is een uiterst geschikte manier om voor langere tijd van ongewenst lichaamshaar af te zijn. Het resultaat is zacht, fris en hygiënisch. Een onthaart lichaam masseert fijn en makkelijk. Maar daarnaast zijn er nog legio voordelen op te noemen waarom deze manier van ontharen zo populair is. Zo komt het lichaam mooier tot uiting (denk aan bodybuilders), maar het is ook bekend dat een gewaxt lichaam minder transpireert. Zelfs het ontharen van de schaamstreek is de gewoonste zaak van de wereld geworden. Zo is een Brazilian wax allang geen taboe meer. En waarom zou het ook? Want ook de Brazilian wax kent vele voordelen. Ben je benieuwd naar een Brazilian wax behandeling? Kijk hier waar je een waxsalon in Gelderland kunt vinden.

Jouw ervaring met een waxsalon in Gelderland

Jouw ervaring bij een wax salon in Gelderland horen we graag. We willen namelijk op waxing-salon.nl een overzicht presenteren van professionele salons het ontharen door middel van waxen deskundig uitvoeren.

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

Het vinden van een waxsalon in Gelderland, die zowel de Brazilian als Boyzilian wax uitvoert,  is soms erg lastig. Op onze website vind je waxsalons die gespecialiseerd zijn in de intieme wax methoden. Misschien niet een wax salon direct bij jou in de buurt, maar zeker op een goed berijdbare afstand. Vind hier je wax salon in de provincie Gelderland en deel je ervaringen met ons.

;

Waxsalons in Gelderland

;

Onafhankelijk

;

Brazilian & Boyzilian wax

;

Gratis vermelding voor klanten van waxing-shop.nl

Heb je vragen over de werking van de website? dan kun je via het contactformulier je vraag stellen. Wil je een vermeling op onze website of een eigen pagina? Ook dat is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de kosten en wat we voor jou kunnen betekenen. 

info@waxing-salon.nl

;

De beste waxsalons

;

Gespecialiseerd in waxing

;

Bestel wax met gratis vermelding

;

Vergoot je vindbaarheid in Gelderland