Waxsalon Overijssel

Zoek en vind een waxsalon in de provincie Overijssel. Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of waxsalon die gespecialiseerd is in waxen? Hier vind je alle salons in Overijssel. Heb je zelf een waxsalon en wil je een vermelding op waxing-salon.nl? Stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Waxsalon Cesarine

Wax- en Beautysalon Cesarine - Noordwolde

Uit alle windstreken van het land komen mensen speciaal naar de waxsalon van Césarine, voor een  Brazilian en Boyzilian. De specialiteit van deze gepassioneerde waxspecialist.

Waxset

Liever zelf waxen? Probeer de Hotwax 1KG Ontharingswax

Veelgebruikte ontharingswax voor het ontharen zonder strips. 1 KG professionele HotwaxWaxsalon Matroesjka

Waxsalon Matroesjka - Punthorst

Al ruim 13 jaar gespecialiseerd in de originele Brazilian Wax, Boyzillian Wax, perfecte wenkbrauwen
en alle professionele waxbehandelingen voor hem en haar, van top tot teen!

 

Waxset

Liever zelf waxen?

Handige stripwax in pot. Inclusief 250 strips en 100 waxspatels om de stripwax aan te brengen.

Nova Pura

Nova Pura - Kampen

Nova Pura (de nagelstudio, waxsalon en browbar voor Kampen en omstreken) voor gelpolish, kunstnagels, manicure of nagelbijter arrangement. De salon is van alle gemakken voorzien en de behandelingen worden uitgevoerd met veel zorg voor hygiëne.

Beauty Hengelo wax

Beauty Hengelo

voel je thuis bij mij in de salon waar gezelligheid & ontspanning heerst. Hier kun je verschillende behandelingen ondergaan die ook in overleg gecombineerd kunnen worden. Mijn werkzaamheden voor ik alleen uit dus je hoeft niet bang te zijn dat er ineens een ander staat de volgende afspraak.

Beauty Junkies Enschede

Beauty Junkies - Enschede

Beauty Junkies is de onderneming van: Fati en Sevda Acar. Hun bedrijfsnaam spreekt voor zich; deze dames zijn gefascineerd door alles wat met innerlijke en uiterlijke beauty te maken heeft. 

Ook een vermelding op Waxing-salon.nl?

  • Meer bezoekers naar je website
  • Korting op waxproducten

Vind waxsalon in Overijssel

Zoek en vind een waxsalon in de provincie Overijssel. Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of waxsalon die gespecialiseerd is in waxen? Hier vind je waxsalons in Overijssel, die deze kunst van het ontharen goed beheersen. Niet zomaar een schoonheidssalons die het waxen “erbij” doet, maar een wax salon in Overijssel die de kunst van het waxen goed beheerst. 

Dus twijfel niet en maak een afspraak met een waxsalon in Overijssel die wij op onze website aanbevelen.

Waarom waxen?

Waxen is een methode van ontharen die in afgelopen decennia enorm aan populariteit is toegenomen. Dat is ook niet gek. Waxen is een uiterst geschikte manier om voor langere tijd van ongewenst lichaamshaar af te zijn. Het resultaat is zacht, fris en hygiënisch. Een onthaart lichaam masseert fijn en makkelijk. Maar daarnaast zijn er nog legio voordelen op te noemen waarom deze manier van ontharen zo populair is. Zo komt het lichaam mooier tot uiting (denk aan bodybuilders), maar het is ook bekend dat een gewaxt lichaam minder transpireert. Zelfs het ontharen van de schaamstreek is de gewoonste zaak van de wereld geworden. Zo is een Brazilian wax allang geen taboe meer. En waarom zou het ook? Want ook de Brazilian wax kent vele voordelen. Ben je benieuwd naar een Brazilian wax behandeling? Kijk hier waar je een waxsalon in Overijssel kunt vinden

Jouw ervaring met een waxsalon in Overijssel

Jouw ervaring bij een wax salon in Overijssel horen we graag. We willen namelijk op waxing-salon.nl een overzicht presenteren van professionele salons het ontharen door middel van waxen deskundig uitvoeren.

waxsalon friesland cesarine

Beauty en wax-salon Césarine

Met meer dan 10 jaar ervaring biedt waxsalon Cesarine alle soorten waxbehandelingen aan. Van het waxen van tenen tot het waxen van de oren. Waarom waxen? Hoogwaardige wax behandelingen in een compassievolle, niet oordelende omgeving. Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Gespecialiseerd in de delicate kunst van het waxen van de intieme zones van mannen en vrouwen. Bezoek de website van Schoonheidssalon Césarine >>

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

Het vinden van een waxsalon in Overijssel, die zowel de Brazilian als Boyzilian wax uitvoert,  is soms erg lastig. Op onze website vind je waxsalons die gespecialiseerd zijn in de intieme wax methoden. Misschien niet een wax salon direct bij jou in de buurt, maar zeker op een goed berijdbare afstand. Vind hier je wax salon in de provincie Overijssel en deel je ervaringen met ons.

;

Waxsalons in Overijssel

;

Onafhankelijk

;

Brazilian & Boyzilian wax

;

Gratis vermelding voor klanten van waxing-shop.nl

Heb je vragen over de werking van de website? dan kun je via het contactformulier je vraag stellen. Wil je een vermeling op onze website of een eigen pagina? Ook dat is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de kosten en wat we voor jou kunnen betekenen. 

info@waxing-salon.nl

;

De beste waxsalons

;

Gespecialiseerd in waxing

;

Bestel wax met gratis vermelding

;

Vergoot je vindbaarheid in Overijssel