Waxsalon Utrecht

Zoek en vind een waxsalon in de provincie Utrecht. Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of waxsalon die gespecialiseerd is in waxen? Hier vind je alle salons in Utrecht. Heb je zelf een waxsalon en wil je een vermelding op waxing-salon.nl? Stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Waxsalon Cesarine

Wax- en Beautysalon Cesarine | Molenburen 6, 8391VJ, Noordwolde

Uit alle windstreken van het land komen mensen speciaal naar de waxsalon voor een  Brazilian en Boyzilian. De specialiteit van deze gepassioneerde waxspecialist.

studio Rosa

Studio Rosa - Hoevelaken

In de waxcabine bij Studio Rosa, kunnen mannen en vrouwen terecht voor Full Body Waxing.
De medewerksters zijn gediplomeerde waxspecialisten en beheersen de speciale waxtechnieken die iedere keer voor een super glad resultaat zorgen. Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige harssoorten voor ieder huidtype. Na een waxbehandeling blijven de haren gemiddeld 3 tot 6 weken weg.

Waxset

Liever zelf waxen? Probeer de Hotwax 1KG Ontharingswax

Veelgebruikte ontharingswax voor het ontharen zonder strips. 1 KG professionele Hotwax

Waxset

Liever zelf waxen?

Handige stripwax in pot. Inclusief 250 strips en 100 waxspatels om de stripwax aan te brengen.

Sense en Beauty

Sense & Beauty - Amersfoort

Sense & Beauty is een beautysalon die gaat voor resultaat én beleving. Wij combineren oosters en westers tot een perfecte balans. Onze behandelingen zijn verrassend, prikkelen de zintuigen, zorgen voor resultaat en laten u de ultieme ontspanning ervaren. Hierbij sluit ons cosmeticamerk AHAVA perfect aan.

 

wax and more

Wax and More - Utrecht

Bij Wax and More kun je terecht voor al je waxbehandelingen. Laat je professioneel waxen. Voor een gladde, zachte en verzorgde huid!

Ook een vermelding op Waxing-salon.nl?

  • Meer bezoekers naar je website
  • Korting op waxproducten

Vind waxsalon in Utrecht

Zoek en vind een waxsalon in de provincie Utrecht. Ben jij opzoek naar een schoonheidssalon of waxsalon die gespecialiseerd is in waxen? Hier vind je waxsalons in Utrecht, die deze kunst van het ontharen goed beheersen. Niet zomaar een schoonheidssalons die het waxen “erbij” doet, maar een wax salon in Utrecht die de kunst van het waxen goed beheerst. 

Dus twijfel niet en maak een afspraak met een waxsalon in Utrecht die wij op onze website aanbevelen.

Waarom waxen?

Waxen is een methode van ontharen die in afgelopen decennia enorm aan populariteit is toegenomen. Dat is ook niet gek. Waxen is een uiterst geschikte manier om voor langere tijd van ongewenst lichaamshaar af te zijn. Het resultaat is zacht, fris en hygiënisch. Een onthaart lichaam masseert fijn en makkelijk. Maar daarnaast zijn er nog legio voordelen op te noemen waarom deze manier van ontharen zo populair is. Zo komt het lichaam mooier tot uiting (denk aan bodybuilders), maar het is ook bekend dat een gewaxt lichaam minder transpireert. Zelfs het ontharen van de schaamstreek is de gewoonste zaak van de wereld geworden. Zo is een Brazilian wax allang geen taboe meer. En waarom zou het ook? Want ook de Brazilian wax kent vele voordelen. Ben je benieuwd naar een Brazilian wax behandeling? Kijk hier waar je een waxsalon in Utrecht kunt vinden

Jouw ervaring met een waxsalon in Utrecht

Jouw ervaring bij een wax salon in Utrecht horen we graag. We willen namelijk op waxing-salon.nl een overzicht presenteren van professionele salons het ontharen door middel van waxen deskundig uitvoeren.

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

Het vinden van een waxsalon in Utrecht, die zowel de Brazilian als Boyzilian wax uitvoert,  is soms erg lastig. Op onze website vind je waxsalons die gespecialiseerd zijn in de intieme wax methoden. Misschien niet een wax salon direct bij jou in de buurt, maar zeker op een goed bereidbare afstand. Vind hier je wax salon in de provincie Utrecht en deel je ervaringen met ons.

;

Waxsalons in Utrecht

;

Onafhankelijk

;

Brazilian & Boyzilian wax

;

Gratis vermelding voor klanten van waxing-shop.nl

Heb je vragen over de werking van de website? dan kun je via het contactformulier je vraag stellen. Wil je een vermeling op onze website of een eigen pagina? Ook dat is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de kosten en wat we voor jou kunnen betekenen. 

info@waxing-salon.nl

;

De beste waxsalons

;

Gespecialiseerd in waxing

;

Bestel wax met gratis vermelding

;

Vergoot je vindbaarheid in Utrecht