Waxspecialisten
Zoek en vind wax salon in Amsterdam

Waxsalon Amsterdam vind je snel en gemakkelijk op waxing-salon.nl. Ervaren wax salons waar je prima terecht kunt voor specialistisch ontharen.

Gesponsord

Wax&Go Amsterdam

Wax en Go in Amsterdam is een fijne waxsalon. Met passie voor het vak weet eigenaresse Maya je snel op je gemak te stellen. Snel, efficient en betaalbaar. De Waxbehandelingen bij wax&Go worden door een specialist uitgevoerd met hoogwaardige waxproducten. Wax&Go doet er alles aan om de behandelingen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. In een schone en comfortabele omgeving.

Ook een vermelding op Waxing-salon.nl?

 • Meer bezoekers naar je website
 • Korting op waxproducten

Wax&Go Amsterdam

Nabij het vondelpark gelegen, vind je waxsalon Wax&Go Amsterdam. Met vele jaren ervaring in het ontharen door middel van waxing, kun je hier uitstekend terecht voor een professionele waxbehandeling. Deskundig in het ontharen van elk lichaamsdeel. In de waxsalon wordt gewerkt met waxproducten uit het hoogste segment. Zo pijnloos mogelijk en effectief ontharen.

Beeswax Amsterdam

Bij Beeswax Amsterdam staat persoonlijke aandacht centraal. Voor alle vormen van waxbehandelingen kun je er terecht. Een waxsalon in Amsterdam met ambitie. Zo bieden ze regelmatig workshops aan op het gebied van Beauty en lifestyle. Maak gerust een afspraak voor een uitgebreid advies. Daar hoeft niet direct een behandeling tegenover te staan!

Beauty en wax-salon Césarine

Met meer dan 10 jaar ervaring biedt waxsalon Cesarine alle soorten waxbehandelingen aan. Van het waxen van tenen tot het waxen van de oren. Waarom waxen? Hoogwaardige wax behandelingen in een compassievolle, niet oordelende omgeving. Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Gespecialiseerd in de delicate kunst van het waxen van de intieme zones van mannen en vrouwen. 

Waxen in Amsterdam

Amsterdam is een stad met een ruim aanbod van waxsalons. Hier vind je de wax salons waar je in ieder geval prima terecht kunt voor een wax treatment. Een afspraak maken bij een van de waxsalons is eenvoudig. Je vind een link naar de website en maakt binnen een paar klikken een afspraak. Ben jij op zoek naar een wax salon in de omgeving van Amsterdam? Je hoeft niet verder te zoeken. Wij bieden je een overzicht van waxsalons in A’dam die de kunst van het ontharen goed in de vingers hebben. 

Wax salon Amsterdam openingstijden

Veel waxsalons zijn tegenwoordig ook in de avonduren open.  Zeker in Amsterdam is het niet moeilijk een waxsalon te vinden, waar je ook in de avonduren terecht kunt.

Afspraak maken

Bij de meeste waxsalons in Amsterdam die op waxing-salon.nl vermeld worden is het maken van een afspraak eenvoudig. De waxprofessionals zijn flexibel in het inplannen van een afspraak. Let wel even op de openingstijden. Niet alle wax salons hebben dezelfde tijden waarop ze open zijn.

Op waxing-salon.nl vind je de ervaren waxprofessionals. Want natuurlijk zijn er ook veel schoonheidssalons in Amsterdam die waxbehandelingen aanbieden. Toch is onze mening dat het ontharen door middel van waxen een vak is. Geen behandeling om “er even bij te doen”.  Zeker het ontharen van de intieme delen, vraagt om ervaring. Een Brazilian– of Boyzilian wax zijn expertises waar de waxprofessionals bij waxing-salon voor zijn opgeleid.

De voordelen van waxen

Waxen wordt steeds populairder. Zeker in Amsterdam zijn er veel salons te vinden die deze waxmethode aanbieden. Niet vreemd, want waxen is een effectieve manier om voor langere tijd van ongewenst lichaamshaar af te zijn. Je huid voelt naderhand zacht, soepel en glad aan. Een onthaart lichaam is niet alleen hygienisch. Een gewaxt lichaam masseert fijn en erg prettig. Maar daarnaast zijn er nog veel voordelen op te noemen waarom deze methode van ontharen zo in trek is:

 • Een gewaxt lichaam transpireert minder (een mooi bijkomend voordeel toch)
 • Nooit meer scheren!
 • Minder last  van ingegroeide haartjes
 • Heerlijk glad resultaat
 • Een onthaart lichaam, vergemakkelijkt het masseren van de huid
 • Haren blijven na het waxen lang weg (> 4 weken)
 • Minder last van stoppels
 • Minder last van jeuk
 • Minder kans op verwondingen dan bij scheren
 • Haartjes komen minder en zachter terug

Waxen zorgt dus niet alleen voor een aantrekkelijker lichaam. Het heeft veel functionele voordelen. Denk aan masseren. Een aanzienlijk verschil, of je een gewaxt lijf of een behaard lichaam masseert… Er zijn bijvoorbeeld veel Amsterdamse sporters die een duidelijke voorkeur hebben voor een glad en onthaard lichaam. Ook na een valpartij waarbij er bijvoorbeeld gehecht moet worden, is het maar wat handig als er geen haartjes in de weg zitten.

Wax salon voor een Brazilian wax in Amsterdam

De Brazilian wax is allang geen taboe meer. In Amsterdam is deze vorm van intieme wax éen van de meest voorkomende.  Want de Brazilian wax kent veel voordelen. Ben je benieuwd naar een Brazilian wax behandeling in Amsterdam? Hier lees je meer over het waxen van de schaamstreek bij vrouwen. Bijna alle waxsalons in A’dam bieden de Hollywood wax aan. Vraag er voor de zekerheid wel naar, want er zijn er ook bij die het niet op de menukaart hebben staan..

Deel je ervaring

Jouw ervaring bij een waxsalon in Amsterdam horen we graag. We willen namelijk op waxing-salon.nl een overzicht presenteren van professionele salons het ontharen door middel van waxen deskundig uitvoeren.

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

De voorbereiding

Heb je een waxsalon gevonden en is het de eerste keer dat je je laat waxen? Geen probleem. We leggen je stap voor stap uit hoe jij je kunt voorbereiden op je wax behandeling.

 1. Maak je je vooral niet druk. Het valt uiteindelijk best mee 😉
 2. Zorg dat je schoon bent. Neem vooral even een douche vooraf.
 3. Neem vooraf een paracetamol als je een wat lage pijngrens hebt.
 4. Scrub je body, een aantal dagen voordat je naar de waxsalon gaat. Het kan je later helpen ingegroeide haartjes te voorkomen.
 5. Smeer jezelf op de dag zelf niet in met vette olie of lotion.

Na het waxen

Waxen is toch wel een van de meest effectieve methoden van ontharen. De wax salons in Amsterdam werken ongetwijfeld met de beste waxproducten. Toch kun je naderhand last krijgen van rode uitslag of ingegroeide haren. Om dat te voorkomen is er een anti ingrown hair lotion verkrijgbaar. Deze lotion vermindert jeuk, irritatie en ingegroeide haren. Daarnaast is het sowieso verstandig om de gewaxte lichaamsdelen regelmatig te exfoliëren met een natuurlijk body scrub. Het verwijdert de dode huidcellen, waardoor de haartjes weer makkelijk door het huidoppervlak kunnen groeien.

De do’s en don’ts, voor en na het waxen

 • Douche je na het waxen niet met te heet water. Zet de douche op lauw of koud water.
 • Gebruik na het ontharen het liefst een antibacteriële zeep
 • Draag na het harsen loszittende kleding.
 • Voorkom zweten. Dat doet je herstellende huid geen goed
 • Wacht een paar dagen met het scrubben van je huid.
 • Na het wachten…. Scrub je huid regelmatig. Het voorkomt het ingroeien van haren!
 • Vermijd zon, sauna en zonnebank de eerste dagen na het waxen.

 

Het vinden van een waxsalon in Amsterdam, die zowel de Brazilian als Boyzilian wax uitvoert,  is soms erg lastig. Op onze website vind je waxsalons die gespecialiseerd zijn in de omgeving van A’dam.  Misschien niet een wax salon direct bij jou in de buurt, maar zeker op een goed berijdbare afstand. Vind hier je wax salon in Amsterdam en deel je ervaringen met ons.

;

Waxsalons in Amsterdam

;

Onafhankelijk

;

Brazilian & Boyzilian wax

;

Gratis vermelding voor klanten van waxing-shop.nl

Heb je vragen over de werking van de website? dan kun je via het contactformulier je vraag stellen. Wil je een vermeling op onze website of een eigen pagina? Ook dat is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de kosten en wat we voor jou kunnen betekenen. 

info@waxing-salon.nl

;

De beste waxsalons

;

Gespecialiseerd in waxing

;

Bestel wax met gratis vermelding

;

Vergoot je vindbaarheid in Amsterdam