Contact

Heb je een vraag of wil je graag een vermelding op waxing-salon.nl? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier. We proberen zo snel mogelijk te reageren. 

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Opmerkingen, vragen, advies… Laat het ons maar weten. We reageren meestal binnen een dag, maar maximaal binnen twee dagen.

Vermelding op waxing-salon?.

Meer info

Een vermeling op waxing-salon.nl is gratis wanneer je een wax- of beautysalon hebt en je wax inkoopt bij waxing-shop.nl. Wil je wel een vermelding, maar bestel je je wax ergens anders? Neem dan contact met ons op.

Eigen waxsalon?

Naar shop

Heb jij een eigen Beauty- of waxsalon? Op waxing-shop.nl kun je tegen aangepaste prijzen speciaal voor bedrijven tegen scherpe prijzen wax inkopen. Heb je vragen? Schroom niet…

Vragen over waxen?

Meer info

Heb je een vraag over het gebruik van wax en hoe je het beste zelf thuis kunt harsen? Voel je vrij en stel je vraag. We reageren sowieso binnen twee dagen.

Het vinden van een waxsalon die zowel de Brazilian als Boyzilian wax uitvoeren is soms erg lastig. Op onze website vind je waxsalons die gespecialiseerd zijn in de intieme wax methoden. 

;

Waxsalons in Nederland

;

Onafhankelijk

;

Gratis vermelding voor klanten van waxing-shop.nl

Heb je vragen over de werking van de website? dan kun je via het contactformulier je vraag stellen. Wil je een vermeling op onze website of een eigen pagina? Ook dat is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de kosten en wat we voor jou kunnen betekenen. 

info@waxing-salon.nl

;

De beste waxsalons

;

Gespecialiseerd in waxing

;

Bestel wax en ontvang gratis vermelding voor salon

;

Vergoot je vindbaarheid