Waxspecialisten
Benen Harsen  

Benen harsen? Dat is een heel goed plan. Stop met scheren en ervaar de voordelen van het harsen. Hier lees je waar je aan moet denken en wat de voordelen zijn. Gratis tips en trucs om zelf aan de slag te gaan met het ontharen van je benen. 

Gesponsord

Koop hier je hars om zelf je benen te kunnen harsen

In de online shop vind je kwalitatief hoogwaardige hars producten voor scherpe prijzen. Zowel harskorrels als harspatronen zijn verkrijgbaar. Heb je liever een beginners starterskit? Ook die worden in de shop aangeboden.

Benen harsen

Een groot voordeel van je benen harsen is dat het betere en duurzamere resultaten biedt dan scheren. Maar voordat je je scheermes voorgoed vaarwelzegt, is het wel zo prettig om te weten wat je te wachten staat. Zo zal je ongetwijfeld met een hoop vragen zitten. Bijvoorbeeld: Doet het harsen van je benen zeer? Of, hoe moet ik mij voorbereiden op een harsbehandeling? Maar ook, wat zijn de voordelen van harsen ten opzichte van scheren.  Eén ding is zeker. Het harsen van je benen gaat niet vanzelf, dat vraagt een goede voorbereiding. En daar helpen wij jou bij. Hoe we dat doen? Door jou in ieder geval een ruim aanbod te presenteren van waxsalons die deskundig zijn op het gebied van harsen. Heb je vragen of wil je een afspraak maken om je benen te laten harsen, neem dan gerust contact op met één van de harsspecialisten. Zij kunnen al je vragen beantwoorden. Je kunt dan zelf besluiten of je benen harsen überhaupt wel wat voor jou is.

 

Zelf je benen harsen

Het harsen van je eigen benen kan lastig en plakkerig zijn. Je hebt vast verschillende vriendinnen die al bekend zijn met het harsen en misschien al wel jaren ervaring hebben. Eén ding is zeker. Hoe vaker je het doet, hoe meer je het onder de knie krijgt. Zelf succesvol je benen harsen is een kwestie van ‘vlieguren’ maken.

 

7 tips en trucs om jou op gang te helpen

 

#1. Plan het meest geschikte moment

Voorkom onnodig ongemak en huidproblemen door het harsen van je benen op de juiste dagen van de maand in te plannen. Probeer bijvoorbeeld te voorkomen dat je twee tot drie dagen vóór of na je menstruatie je benen harst. De huid is in deze periode gevoeliger.

 

#2. Zorg voor optimale haarlengte van je benen

Zorg dat het haar op je benen niet te lang, maar ook niet te kort is. Hars heeft haar nodig om zich aan te kunnen hechten. Als het haar op je benen te kort is dan heeft het weinig hechting. Is het te lang dan is de kans op afbreken groter. Als het haar bij de wortel afbreekt dan groeit het weer sneller aan. Ook is de kans op ingegroeide haartjes dan groter. De beste haarlengte om je benen te harsen is ongeveer tussen de 0,5 en 0,8 cm.

 

#3. Scrub je benen aantal dagen voor de behandeling

Scrub je benen twee dagen voordat je gaat harsen. Door je benen te scrubben verwijder je de dode huid. Haartjes die zich nog onder de dode huidlaag bevinden, komen dan ook naar voren. Door je huid twee dagen van tevoren te exfolieren, verkrijg je het beste resultaat. De haartjes zullen makkelijk loslaten, waardoor het resultaat niet alleen gladder is, maar ook minder pijnlijk. Daarnaast helpt het ook nog mogelijke ontstekingen te voorkomen. Dus ons advies luidt: Scrubben!

 

#4. Gebruik talkpoeder

Breng voordat je je benen gaat harsen een kleine hoeveelheid talkpoeder aan op de huid. Talkpoeder verwijdert oliën waardoor de hars een betere hechting heeft.

 

#5. Ontstekingsremmer voor behandeling

Het helpt ook om een ​​ontstekingsremmer zoals ibuprofen ongeveer een uur voor het benen harsen in te nemen. Een paracetamol is ook goed. Het harsen zal minder pijnlijk zijn en het helpt ontstekingen te voorkomen.

 

#6. Denk aan de hygiëne

Harsen maakt je haarzakjes open. Dat maakt het makkelijker voor bacteriën om binnen te komen en een infectie te veroorzaken. Denk daarom ook goed aan de Hygiëne. Zorg dat je voor de behandeling je benen daarom ook goed desinfecteert.

 

#7. Hars kopen: welke hars is geschikt om je benen te harsen

Je zal niet de eerste zijn die thuis lekker aan de slag gaat met een (goedkope) starterskit om je benen te harsen. Eenmaal aan het harsen geslagen kom je erachter dat de hars zich helemaal niet hecht aan de haartjes. Met als gevolg dat je alsnog het scheermes erbij kunt halen om de rest van de haren weg te scheren. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Koop daarom een kwalitatief goede hars, of starterskit. Het kost misschien iets meer, maar het voorkomt telleurstelling achteraf.

Benen harsen

Zelf je benen waxen. Wat zijn de voordelen:

  • Veel minder last van ingegroeide haren
  • Geen stoppels
  • Haartjes komen minder en zachter terug
  • Niet elke dag meer met het scheermes aan de slag
  • Geen kans op snijwonden
  • Minder last van huidirritatie

Vind een harssalon bij jou in de buurt

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

Stop met scheren en ervaar alle voordelen van harsen! Zelf je benen harsen zal je zeker niet tegenvallen. Steeds meer vrouwen maar ook mannen ontharen hun lichaam door middel van harsen. Een uiterst effectieve manier om je lichaamshaar te verwijderen. Bij harsen doe je dat met wortel en al. Dat is gelijk het grote voordeel. Want dat is de reden dat de haartjes langer wegblijven en je minder last van stoppels hebt.

 

;

Zelf je benen harsen

;

Onafhankelijk

;

Brazilian & Boyzilian wax

;

Gratis vermelding voor klanten van waxing-shop.nl

Heb je vragen over de werking van de website? dan kun je via het contactformulier je vraag stellen. Wil je een vermelding op onze website of een eigen pagina? Ook dat is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de kosten en wat we voor jou kunnen betekenen. 

info@waxing-salon.nl

;

De beste waxsalons

;

Gespecialiseerd in waxing

;

Bestel wax met gratis vermelding van je salon

;

Vergoot je vindbaarheid